OBAVIJEST-NATJEČAJ ZA POTPORE ZA OBRAZOVANJE

OBAVIJEST-NATJEČAJ ZA POTPORE ZA OBRAZOVANJE

Kandidatima koji ispunjavaju uvjete propisane u natječaju, a koji je zaključen s danom 25.11.2019.god., tijekom siječnja 2019.godine na kućne adrese biti će dostavljena

Odluka o ostvarivanju prava na potporu za obrazovanje kao i Izjava o prihvaćanju uvjeta dodjele potpore za obrazovanje (u daljnje tekstu Izjava).

U Izjavi će kandidat moći označiti prihvaća li ili odustaje od ostvarivanja prava na potporu za obrazovanje.

Kandidati koji nisu kod prijave na natječaj priložili potvrdu o broju bankovnog računa ili kopiju kartice bankovnog računa dužni su je dostaviti kao prilog uz Izjavu.

Svi kandidati koji su priložili zaštićene račune (FINA) dužni su  Zakladu prijaviti u FINA-u za priloženi zaštićeni račun. Podaci potrebni za prijavu Zaklade u FINA-u su naziv i adresa Zaklade te OIB:88700521765

Svi kandidati koji su u međuvremenu ostvarili stipendiju iz drugih javnih izvora (državna stipendija itd.) u Izjavi će označiti da odustaju od ostvarivanja prava na potporu za obrazovanje i povratno je poslati na adresu Zaklade.

Kandidatima koji nisu ispunili uvjete natječaja biti će također tijekom siječnja 2019.god. dostavljena Odluka o ne ostvarivanju prava na potporu za obrazovanje.